titel

Vragenlijsten


Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende vragenlijsten. Er is een vragenlijst die u bij aanvang van de therapie invult, bijvoorbeeld na de intake of de eerste sessie. En er is een vragenlijst die u na afloop van de therapie invult, dat wil zeggen na de laatste sessie. Wanneer u op een van onderstaande vragenlijsten klikt, verschijnt deze op een nieuwe pagina.

Het is van belang dat u de juiste vragenlijst opent en invult:

- Vult u of uw kind de vragenlijst voor het eerst in, aan het begin van het behandelingstraject, klik dan op vragenlijst: 1. Vragenlijst aan het begin van de therapie.

- Vult u of uw kind voor de tweede keer de vragenlijst in, aan het eind van het behandelingstraject, klik dan op vragenlijst: 2. Vragenlijst na afloop van de laatste sessie van de therapie.

Het invullen van een vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten.


Vragenlijsten voor volwassenen

1. Vragenlijst aan het begin van de therapie (volwassenen)

2. Vragenlijst na afloop van de laatste sessie van de therapie (volwassenen)Vragenlijsten voor jongeren (13 tot 18 jaar)

1. Vragenlijst aan het begin van de therapie (jongeren)

2. Vragenlijst na afloop van de laatste sessie van de therapie (jongeren)Vragenlijsten voor kinderen (tot en met 12 jaar)*

1. Vragenlijst aan het begin van de therapie (kinderen)

2. Vragenlijst na afloop van de laatste sessie van de therapie (kinderen)

*Bij het invullen van de kindervragenlijsten op smartphone of tablet, gebruik het apparaat in liggende stand voor de juiste weergave van de afbeeldingen.